MIJN VERHAAL

Als tweejarig meisje ben ik vanuit Suriname naar Nederland gekomen. Toen ik 9 jaar oud was, overleed mijn vader. Mijn moeder bleef alleen achter met 7 kinderen, waarvan ik de een na jongste ben. Vanaf toen stond mijn wereld op zijn kop. Ik moest ineens meewerken en had op mijn 10e al twee krantenwijken. Mijn moeder kon nog geen bankafschrift lezen, kreeg daardoor geen werk en dus was het aan mij en mijn broers en zussen om ons hoofd boven water te houden. Ik probeerde een zo normaal mogelijk leven te leiden, maar uiteindelijk eiste alle gebeurtenissen uit mijn jeugd zijn tol. Ik kwam in een vechtmodus terecht, wat resulteerde in me tegen alles en iedereen verzetten.

HET ROER
MOEST OM

Totdat ik mijn eerste zoon kreeg, ik was toen 25 jaar. Met de kracht en doorzettingsvermogen van mijn moeder in mijn zak en mijn eerste zoon in mijn armen, besloot ik dat ik mijn kinderen een ander leven wilden geven. Ik wil hem niet dezelfde jeugd geven die ik heb gehad. Ik had geen enkele opleiding afgemaakt en wist niet wat ik wilde met mijn leven. Psychologie heeft me altijd getrokken en dus startte ik op mijn 28e met deze opleiding, die ik voor het eerst in mijn leven succesvol afrondde. Ik kreeg een baan als re-integratiecoach en ben uiteindelijk doorgegroeid naar arbeidsdeskundige. Ik had de smaak te pakken en volgde de ene cursus en opleiding na de andere. Dit was en is mijn vak. Mensen helpen. Investeren in jezelf. Want alleen wanneer je zelf op het juiste pad zit, kan je pas die vader, moeder, dochter, zoon of partner zijn die je wilt zijn. Daarom help ik mensen niet om te re-integreren, dat doen ze zelf. Ik bied alleen de juiste hulp aan waardoor ze zelf de juiste stappen kunnen zetten. 

MIJN MISSIE

Dus wat wil ik nu vertellen met mijn verhaal? Dat je altijd een keuze hebt. Dat je altijd het roer om kunt gooien. Dat investeren in jezelf het waard is. Dat groei belangrijker is dan stilstaan, hoe klein het stapje ook is, het is een stap voorwaarts. Ik ben inmiddels de 40 gepasseerd, onderneemster en trots op wat ik bereikt heb. En ik vind het zo fijn om andere mensen ook trots op zichzelf te laten zijn. Uitval hoeft niet uitzichtloos te zijn, zie het als een kans om jezelf steentje voor steentje opnieuw op te bouwen tot een betere jij. Precies zoals jij wilt zijn. En ik bied daar graag mijn hulp bij aan!